top of page

PASSEIG A CAVALL

Tots els dies organitzem passejades a cavall. Es tracta d'una activitat adequada per a qualsevol persona a partir de 8 anys d'edat, encara que mai hagi muntat a cavall ja que adaptem la ruta en funció del nivell del grup. El guia dóna les instruccions necessàries per a dur a cavall abans de començar l'activitat, i acompanya al grup durant tot el trajecte. Els passejos duren aproximadament 1 hora però es poden fer rutes més llargues. Fes la teva reserva

PASSEIG CAVALL.jpg

PASSEIG A PONY

Una activitat enfocada als més petits perquè puguin gaudir d'uns passejos en poni a les nostres instal·lacions. La durada és de mig hora i van acompanyats pels pares o un adult. 

IMG_7777.png

CLASSES

A partir dels 7 anys d'edat, és possible rebre classes d'equitació. La durada de les classes és d'1 hora i es fan en grups organitzats en funció de l'edat i el nivell dels alumnes.

 

També s'imparteixen classes individuals o específiques de salt i/o doma. Fes la teva reserva

hipicadellivia (5).jpg

TERÀPIA ASSITIDA AMB CAVALLS (HIPOTERÀPIA)

L’hipoteràpia és una tècnica de rehabilitació per a nens i adults amb discapacitat física, psíquica, sensorial o d’adaptació social. El cavall ens ajuda com a mediador per millorar la qualitat de vida de persones especials; buscant la seva rehabilitació, integració i desenvolupament físic, psíquic, emocional i social

 

L’objectiu és doble. Per una banda, estimular el sistema osteo-neuromuscular, i per l’altra, crear un vincle entre genet i cavall. 

 

Les sessions són dirigides per SILVANA BONET, infermera hipoterapeuta, amb postgrau en Equitació Terapèutica per la Universitat de Vic. Assistida pels nostres guies i monitors.

DSC_1227.JPG

ESTADES ESTIU

Estades setmanals a l'estiu on s'aprèn a cuidar els cavalls, es fan classes d'equitació, passejades, tallers i moltes activitats amb els cavalls. Per tots els nivells. 

Photo 19-07-2017, 09 45 40.jpg
bottom of page